Eyeliner – Dipliner

Eyeliner - Dipliner

Eyeliner uygulaması; günlük yaşamamızı kolaylaştıran kalıcı eyeliner uygulaması biz hanımların vazgeçilmezi olmuştur. Hanımlar tarafından estetik şekilde sürülemeyen, kuyrukları eşitlenemeyen eyeliner, son yıllarda kalıcı eyeliner uygulamasının tercih edilmesinin önemli sebeplerinden biri olmuştur. İsmi her ne kadar kalıcı olsada kalıcılığı belirli bir süredir.

   Doğru uygulama yapıldığında günlük yaşantımızı ve işimizi kolaylaştırır. Göz kapağı kirpiklerimizin hemen üstüne yapılan bu uygulama kişinin göz şekline göre ince, kalın, kuyruklu ve kuyruksuz olarak değişebilir.

   Eyeliner uygulamasında bilinmesi gereken önemli nokta, yapılan uygulama hassasiyet ve özen ile çalışılması gereken bir alana yapıldığından yetkin uzmanlar tarafından uygulanmalıdır. Kişinin göz şekline uygun tasarım yapılıp işleme öyle geçilmelidir. Uzman hatasından kaynaklı, dönüşü olmayan mağduriyet yaşamak istemiyorsanız doğru yetkin uzmanı seçmelisiniz.

Eyeliner ve Dipliner Arasındaki Fark

   Eyeliner göz kapağının üstüne yapılan, inceliği / kalınlığı gözün yapısına göre değişen kalıcı pigmentasyon işlemidir. Dipliner ise kirpik diplerine uygulanılan; amacı bakışlarınızı netleştirmek ve kirpikleri daha sık göstermek için yapılan bu uygulama son yıllarda hanımlar ve beyler tarafından oldukça fazla tercih edilen bir kalıcı pigmentasyon işlemi olmuştur.

Kalıcı Eyeliner Uygulaması Öncesi ve Sonrası Nelere Dikkat Etmeliyiz?

   Uygulama yaptıracak kişinin bir gün öncesinden uykusunu almış, dinlenmiş olması gerekir. Kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyor ise 24 saat öncesinden ilaç alımını durdurması, alkol almaması ve temiz makyajsız bir yüz ile randevusuna gitmesi gerekir. İlk 24 saat su değdirilmemeli, güneşten korunmalı, yüz bölgesini sıcak su ile yıkamamalı, uygulama yapılan bölgeye kesinlikle makyaj yapılmamalı, kabuklanma olmuş ise kesinlikle tırnak ile kopartılmamalı, işlem sonrası verilen bakım kremi bölgeye söylenilen şekilde uygulanmalı ve uygulama sonrası uzman tarafından verilen bakım prosedürüne eksiksiz şekilde uyulmalıdır.

3 Aşamalı Hizmet

Nasıl Çalışıyoruz?

01 Karşılama

Karşılama

Başvuran müşterilerimizin sağlık verileri gizlilik esasına göre kayıt altına alırız

02 Tedavi

Tedavi

Kendisine en uygun tedavi planlaması uzman personelimiz tarafından planlanır

03 Takip

Takip

Yapılan tedavinin sonuçları yine personelimiz tarafından takip edilir

Bize Whatsapp Yoluyla Ulaşın
1